01

02

03

TB Keukens

's-Gravenzandseweg 5

2291PE Wateringen

(+31)174 23 73 36

info@tbkeukens.nl

Ma 09.30 - 18.00
Di 09.30 - 18.00
Wo 09.30 - 18.00
Do 09.30 - 18.00
Vr 09.30 - 18.00
Za 09.30 - 18.00
Zo Gesloten

Maak gerust een afspraak via het contactformulier!

Visie

TB Keukens, Sanitair en Vloeren  is ontstaan uit het idee van totaal concept. Het concept is begonnen bij TRI Bouw, een onderhoudsbedrijf die werkt vanuit de gedachte dat klanten geen zorgen moeten hebben bij een verbouwing of renovatie.

TB Keukens, Sanitair en Vloeren werkt nauw samen met TRI bouw om al uw zorgen rondom de plaatsing van uw keuken weg te nemen. Door de samenwerking tussen deze bedrijven zijn wij in staat uw keuken van sloop tot oplevering te verzorgen. De wens van de klant staat hoog in het vaandel, waarbij onze ervaren keuken man Willem Hoogendijk u zal begeleiden.

Servicegericht en betrouwbaar

TB Keukens, Sanitair en Vloeren  staat voor gedegen advies, brede kennis en betaalbaarheid. Wij begrijpen als geen ander dat het in deze tijd bijna ondoenlijk is om uw eigen verbouwing of renovatie zelf geheel uit te voeren. Achter TB Keukens, Sanitair en Vloeren staat een sterke partner die u gedurende het gehele proces begeleid en voorziet van advies.

Onze partner TRI Bouw kan indien gewenst eveneens uw volledige renovatie / verbouwing verzorgen en begeleiden. U bent niet afhankelijke van meerdere partijen, maar doet zaken met één partner.
TRI Bouw heeft alle disciplines in huis die nodig zijn voor een verbouwing of herinrichting. Van sloper tot stukadoor. Van elektricien tot tegelzetter. Natuurlijk bent u bij ons ook van harte welkom om alleen uw keuken of alleen uw nieuwe laminaat vloer te kopen.

Kwaliteit staat voorop, wij maken derhalve alleen gebruik van gerenommeerde merken en zijn  dealer schappen aangegaan met onder andere Mflor (PVC vloeren), Quick Step (Laminaat vloeren), Laufen (Sanitair) en Rotpunkt en Tristar (keukenmeubelen).

Loop eens binnen of bel voor een afspraak, wij staan u graag te woord!

Facebook